top of page
IMG20221008154213.jpg

V Minerals edelstenen en mineralen

Mijn naam is Vehbi Zabeli en sinds 1 mei 2019 huur ik atelier nr 4. In mijn atelier vindt u mijn hobby verzameling van gekristallisseerde mineralen, geslepen stenen en fossielen.
Je kunt de mineralen aanschouwen zoals ze in de natuur voorkomen. In de mooiste vormen en kleuren. Ik heb er decennia lang over gedaan om deze verzameling op te bouwen. Nog steeds komen er nieuwe stukken bij.
Moeder Natuur doet er miljoenen jaren over om deze kristallen te vormen. Het is dan bijzonder en fascinerend dat wij, als mensen, deze mogen zien en voelen.
Het is mogelijk om stukken te kopen. V Minerals heeft kristallen en mineralen voor beginnende en voor gevorderde verzamelaars en liefhebbers.

Regelmatig organiseren wij voor kinderen en volwassenen voorlichting over mineralen, kristallen en edelstenen. Tips, adviezen en uitleg over mineralen zijn vrijblijvend.

Activiteiten:
1. Workshop voor kinderen:
Levensboom met edelsteentjes knutselen, prijs vanaf €8,50. Kinderen mogen alleen knutselen met ouders of volwassenen erbij.

2. Workshop Levensboom maken en knutselen, prijs vanaf €18,50.
Afspreken ook buiten de reguliere openingstijden mogelijk! Neem hiervoor contact met mij op.

Kom en bewonder, ontmoet, leer en koop. Deel je ervaring en kennis met andere verzamelaars en liefhebbers. Bewonder en versterk je geest en lijf met een boost van positieve energie en levenslust.

IMG20221008154246.jpg

Contact

Vehbi Zabeli

📞 06-57945474
📧 Tregonal18@gmail.com
      /vminerals&kristallen

Facebook.png
bottom of page